آموزش سئو وردپرس با ۲۰ ترفند طلایی (فیلم + ابزارها)

ساخت وبلاگ

سئو وردپرس یا همان بهینه سازی سایت وردپرسی برای موتورهای جستجو چرا مهم است؟! آیا می خواهید برای وب سایت وردپرسی خودتان ترافیک بیشتر و رتبه بالاتری کسب کنید؟ اگر جواب تان مثبت است باید بگوییم که این مهم بدست نمی آید جز با انجام درست سئوی وردپرس!

اکثر مردم وردپرس را به عنوان CMS وب سایت خود انتخاب می کنند زیرا وردپرس ساختار، مدیریت و انتشار محتوای شما را به روشی سئو پسند آسان می کند. به همین دلیل است که بهترین CMS برای بهینه سازی موتور جستجو در نظر گرفته شده است.

اما این کار به این سادگی ها هم نیست و باید به یاد داشته باشید که وردپرس فقط یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است! بنابراین صرف این واقعیت که شما از وردپرس استفاده می کنید، برای رتبه بندی در موتورهای جستجو کافی نیست و تنها با ایجاد یک سایت وردپرسی، نمی توان امیدوار به کسب رتبه و جایگاه برتر در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل شد.

خوشبختانه وردپرس اجرای بسیاری از بهترین شیوه های سئو را آسان کرده است. اما اگر استراتژی درستی نداشته باشید، تکیه بر ویژگی ها، تم ها و افزونه های وردپرس به افزایش ترافیک ارگانیک شما کمکی نمی کند.

به راهنمایی درباره نحوه صحیح سئو وردپرس و بهینه سازی سایت های وردپرسی برای موتورهای جستجو نیاز دارید؟ ایران فاندر در این راهنمای جامع، ۲۰ تا از بهترین راهکارها و شیوه های بهینه سازی وب سایت وردپرس را برای موتورهای جستجو و کاربران امروزی پوشش خواهد داد.

در همین ابتدای امر، بر این موضوع تاکید می کنیم که اگر به دنبال آموزش وردپرس از پایه تا پیشرفته هستید، توصیه ما به شما برای تبدیل شدن به یک طراح وبسایت حرفه ای، این است که حتماً در یک دوره طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی شرکت کنید، چراکه وبسایت اولین تصویری است که از کسب و کار آنلاین خودتان نشان می دهید.

۳ مرحله سئو وردپرس قبل از راه اندازی سایت وردپرسی

اکنون کسب و کارها باید رویکردهای جدید و منحصر به فردی را برای برنده شدن در رقابت بی‌پایان رسیدن به صفحه های برتر نتایج موتورهای جستجو (SERP) اتخاذ کنند.

فقط به این دلیل که بهینه سازی موتور جستجو (SEO) در دهه گذشته به شدت تغییر کرده است، به این معنی نیست که سئو مرده است. در واقع، هر چه وردپرس سهم بازار خود را بیشتر کند، افراد بیشتری به دنبال راه هایی برای بهبود سئو وردپرس خود می گردند.

سئو شامل به کارگیری روش ها یا استراتژی هایی است که برای کمک به رتبه بندی محتوای وب در موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ و یاهو استفاده می شود. موقعیت های بهتر در SERP منجر به ترافیک ارگانیک بیشتر می شود.

سئو دو جنبه دارد: اولین بخش، بخش فنی یا سئو تکنیکال است که شامل بازی با الگوریتم های رتبه بندی موتورهای جستجو می شود و دومین بخش بیشتر شامل یک استراتژی برندسازی طبیعی برای مشاغل آنلاین است.

برتری در سئو به ارائه یک تجربه کاربری بهتر با طراحی وب سایت باکیفیت بالا و تولید محتوای متنی و سایر انواع محتواهای عالی بستگی دارد. اگر کسب و کارها دوست دارند در این گود رقابت برنده شوند، باید خودشان را ملزم نمایند تا از بهترین روش های سئو وردپرس پیروی کنند.

در طول چند سال گذشته، سایت ایران فاندر شروع به بهینه سازی وب سایت های مشتریان خود با افزونه های بهتر، مهاجرت به میزبانی وب سریعتر و موارد دیگر کرده است و این چنین بود که متوجه شد که وردپرس معدن طلایی برای سئو است!

چرا؟ چون هیچ پلتفرم دیگری همه قابلیت های مشابه آن را ندارد و برای شروع نیازی به کدنویسی ندارید. اما قطعاً ورود به مسیر سئو وردپرس و بازگشت سرمایه، یک شبه اتفاق نمی افتد.

برای یادگیری موفقیت آمیز وردپرس در عمیق ترین و تاریک ترین زوایای آن، باید با پایه و اساس وبسایت خود شروع کنید.

این چک لیست ارائه شده که برای مبتدیان سئو وردپرس (WordPress site-launch Checklist) طراحی شده، حاصل سالها تجربه و آزمون و خطای متخصصان سئو سایت ایران فاندر است که در این مطلب به صورت کاملاْ رایگان با شما به اشتراک گذاشته می شود.

میزبانی وب و تاثیر آن بر سئو وردپرس (Web Hosting)

اولین کلید برای طی موفقیت آمیز مسیر وردپرس، استفاده از میزبانی وب یا همان وب هاستینگ خوب است.

انتخاب هاست مناسب برای سایت
راهنمای انتخاب هاست مناسب

میزبانی وب یکی از مواردی است که قطعاً باید برای آن وقت بگذارید. چراکه وقتی حرف از زمان، منابع و وب‌سایت هایی به میان می آید که هر کسی می تواند آنها را راه اندازی کند، بهتر است تمام هزینه های اضافی را برای یک هاستینگ خوب صرف کنید.

همچنین اگر سایت کندی داشته باشید که ریسپانسیو (واکنشگرا) نباشد، نرخ پرش شما افزایش و تعداد کاربران شما کاهش می یابند. بین سایتی که بارگذاری آن یک ثانیه طول می کشد و سایتی که بارگذاری آن ده ثانیه طول می کشد، تفاوت زیادی وجود دارد و اگر شما مالک و صاحب سایت دومی باشید، به احتمال زیاد کاربران بیشتری را از دست خواهید داد.

مهندسان گوگل کشف کردند که اگر بارگذاری صفحه ای به اندازه  ۰٫۴ میلی ثانیه نسبت صفحه دیگر بیشتر طول بکشد، همین مدت زمان اندک باعث می شود که کاربران آن صفحه را ترک کنند.

قبل از اینکه یک ارائه دهنده خدمات هاستینگ را انتخاب کنید، این سوالات را از خود بپرسید:

  • آیا آنها از افزونه ها پشتیبانی می کنند؟
  • چه نوع پشتیبانی از بک آپ ارائه می دهند؟
  • حجم پهنای باند چقدر است؟
  • از کدام سیستم عامل استفاده می کنند؟ لینوکس؟ ویندوز؟
  • چه سایت های دیگری در محدوده IP شما قرار دارند؟

توصیه ایران فاندر برای انتخاب یک اراپه دهنده میزبانی وب:

  • iranserver.com

مزیت انتخاب یک وب هاستینگ خوب در سئو وردپرس:

  • افزایش سرعت وب سایت

دستورالعمل های گام به گام ارائه شده در آموزش فروشگاه ساز ووکامرس وردپرس (دانلود، نصب و تنظیمات) را دنبال کنید. چون تمامی مراحل ثبت دامنه و خرید هاست و نصب وردپرس به تفصیل در این مقاله ارائه شده است.

CDN یا Content Delivery Network

هر کسی که نیاز به افزایش حداقلی سرعت بارگذاری در وب سایت خود دارد، به قدرت CDN یا همان شبکه تحویل محتوا پی برده است.

CDN شبکه توزیع محتوا
استفاده از سی دی ان

ساخت یک شبکه cdn باعث می شود که سرورهای کشورها و نقاط مختلف در سرتاسر جهان با طول جغرافیایی مشخص و تعیین شده ای کانفیگ و مستقر شوند. در نهایت داده ها به صورت کش شده بر اساس موقعیت جغرافیایی بازدیدکننده ذخیره شده و هنگام درخواست اطلاعات توسط کاربر از سرور اصلی و از از نزدیک ترین cdn شناسایی شده بر اساس ISP مخابراتی کاربر تحویل داده می شود. این کار باعث دسترسی سریع تر کاربر به این داده ها می شود.

CDN روشی که سایت شما محتوای ایستاتیک همانند تصاویر، جاوا اسکریپت و  CSS را مدیریت می کند، تغییر می دهد. یک CDN محتوای استاتیک شما را برای بارگذاری سریع تر صفحه، زمان پاسخ کمتر و ایجاد یک وب‌سایت سریع‌ تر کش می کند. همه این موارد به شما کمک می کنند تا در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشید.

سعی کنید از هیچ تلاشی برای سرعت بخشیدن به سایت خودتان دریغ نکنید. و پس از تحقیقات گسترده، متوجه شدیم که داشتن یک CDN به طور قانونی ساده ترین و سریع ترین راه برای سرعت بخشیدن به سایت برای موتورهای جستجو است.

مزایای CDN در سئو سایت وردپرس:

  • افزایش سرعت بارگذاری و نمایش صفحات وب
  • دسترسی سریع تر کاربر به اطلاعات درخواستی و زمان پاسخگویی کمتر

قالب وردپرسی سئو پسند و تاثیر آن بر سئو وردپرس (SEO-Friendly Theme)

رک بگوییم بسیاری از ما معمولاً نگران یافتن سئو پسندترین قالب وردپرس نیستیم. در حالی که انتخاب یک پوسته سئو پسند برای وردپرس ممکن است به راحتی نادیده گرفته شود، اما بهتر است بدانید که داشتن یک تم و قالب سئو پسند برای موفقیت وب سایت شما حیاتی است.

قالب وردپرسی سئو پسند و گوگل پسند
تم وردپرسی گوگل پسند

ما صاحبان کسب و کارهایی که برای یافتن یک قالب سئو پسند تلاش می کنند را تحسین و ستایش می نماییم. آموزش آشپزی و مطالب جالب جدید...

ما را در سایت آموزش آشپزی و مطالب جالب جدید دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : موزیک دان ash بازدید : 174 تاريخ : پنجشنبه 14 بهمن 1400 ساعت: 13:04